مقاطع نوشتن فیلمنامه:1)ایده خوب -2) سوژه مناسب 3) طرح 4) خلاصه فیلمنامه 5) فیلمنامه کامل 6) بازنویسی فیلمنامه.

ایده: ایده ها از همه جا می ایند ممکنست درحین رفتن به خانه در مسیر اتفاقی بیفتد که نظرتان را به خودش جلب کند وبا توجه به آن اتفاق یا ماجرایی که دیدید جرقه ای در ذهنتان برای ساختن داستانی زده شود یا ممکنست در حین خواندن رومه با خواندن مطلبی در تیتر حوادث ،جرقه ای درذهنتان زده شود که درنهایت منجر به ساخت یک فیلم خوب شود.

مثال:دررومه مطلبی می خوانید با این عنوان: پسربچه ای به علت برق گرفتگی جانش را ازدست داد.همین مطلب را می توانید به عنوان یک ایده در نظر بگیرید وبه آن بپردازید وادامه دهید مردی حدود45 اله با هیکلی درشت و وضع نامرتبی وارد خانه می شود با عجله به طرف کمد لباسش می رود وداخل کمد لباس را جستجو می کند بعد لحظاتی پیرهنی از آن در می آورد وبه آن نگاهی می کند چین وچروکهای روی پیرهن را نگاهی می اندازد ئسرش را به نشانه نیتیش تکان می دهد. باعجله به طرف اتاق دیگر می رود ودنبال چیزی می گردد. صدایش را بلند می کند : مریم! مریم! این اتو کجاست؟ چرا سرجاش نیست؟ لحظاتی بعد پسربچه اتورا برایش می آورد.مرد اتو رامی گیرد وبه برق می زند وباعجله به طرف سرویس حمام می رود. اتو داغ می شود سیم اتو به اتو می چسبد وبوی لاستیک بلند می شود.پسربچه 4ساله به طرف سیم اتو می اید ودستش را به سیم اتو می چسباند تا سیم را بکشد اما براثر شدن سیم پسربچه دچار برق گرفتگی می شود.و . . . . .

راههای به دست اوردن ایده مناسب: تفکر-2مشاهده3- دقت در امور عادی4-تجربه 5- مطالعه

*سوژه یابی: یک راه اینست که مطالب رسانه ها را دنبال کنید2- به تغییرات اطرافتان دقت کنید 3)گوش کردن به غرولندهای مردم وشکایات انها4)درنهایت دنبال سوژه های خلاف نباشید.معمولا پیداکردن سوژه خوب سخت تر ازسوژه بدست.

یک سوژه خوب باید قابلیت نمایش داشته باشدبعضی سوژه ها ممکنست داستان یا رمان خوبی شوند ولی فیلم خوبی نمی شوند

پیش فرض در فیلمنامه

ضرب آهنگ سریع فیلمنامه

خاطره تلخ در داستان یا فیلمنامه

ساختار در فیلمنامه

انواع روایت درفیلمنامه

پیش فرض فیلمنامه

انواع فیلمنامه

فیلمنامه ,سوژه ,ایده ,پسربچه ,ممکنست ,نوشتن فیلمنامه ,مقاطع نوشتن ,مقاطع نوشتن فیلمنامه
مشخصات